You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bemutatkozás

Kedves Hölgyem/Uram,


Engedje meg, hogy bemutassam a cégünk tevékenységét röviden.

1993 óta foglalkozunk palackozott üdítő italok és ballonos ásványvíz gyártásával, forgalmazással.

Az R-Water Kft 2008-ban alakult, magyar családi vállalkozás. A vállalkozás célja volt, hogy olyan üdítőitalokat gyártsunk, melyet mi is szívesen fogyasztunk és mely kielégíti a sportolás szerelmeseinek, valamint az egészségtudatos emberek igényeit.


Így két termékcsalád született meg:
-         
Absolute Live a sportok szerelmeseinek
-         
Power Fruit azoknak, akik cukor nélkül szeretnék élvezni az üdítőitalokat.

Absolute Live sportital egy piacvezető energiamentes funkcionális sportital Magyarországon. A terméknek rengeteg pozitív tulajdonsága van, mint pl. energiamentes, magas minőségű sportital, mely sokféle ízvilágban és különleges összetevő tartalmával méltán a sportolók kedvencévé vált. Különleges összetevőknél említeném meg az L-karnitint, BCAA-t (L-isoleucine, L-leucine, L-valine), L-glutamint, L-arginint, L-ornithint. Természetesen a fogyókúrázók részére is készítettünk italt garcinia cambogia, zöld kávé, chromium pikolinate és L-karnitine tartalommal. Termékeink íz és összetevő tekintetében folyamatosan fejlődik.

Absolute live termékcsalád fitnesz termekben, sportlétesítményekben (uszoda, teniszpálya, focipálya, stb.) és egyéb kiskereskedelmi csatornákon érhető el, valamint web shopos értékesítésünk is folyamatosan fejlődik. Az Absolute Live népszerűsége a fitt élet divatosságának, valamint a többféle csatornán (televízió, internet, plakát) folyamatos reklámozásnak köszönhető. Több jól ismert sportoló és celeb is szívesen fogyasztja.

Másik saját brandként gyártott termékünk a Power Fruit termékcsalád, mely azok számára készült, akik cukor nélkül szeretnék élvezni életüket steviával megédesítve. Egészséges gyümölcslé és vitamin tartalmú üdítőitalokkal kívánják szomjukat enyhíteni, sokféle állandó és szezonális ízválasztékkal kielégítve igényüket. Természetesen ezen termékcsaládunk is folyamatos fejlesztés alatt áll. Power Fruit vitamin italok megtalálhatók fitnesz termekben, sportlétesítményekben, iskola büfékben, kiskereskedelmi egységekben, TESCO, AUCHAN és DM üzletláncokban, s természetesen web shopunkban.

Mindkét termékcsaládunk egyre nagyobb nemzetközi sikereknek örvend Szlovákia, Szlovénia, Románia, Anglia, Ausztria területein és folyamatosak a tárgyalások egyéb országok értékesítésére vonatkozóan.

Reméljük bemutatkozásunk elnyerte tetszését.Nagy Ervin és Nagy-Parádi Tímea
                         CEO